De ONE-PHOTOSTUDIO organiseert ook maandelijkse workshops over studiofotografie. Dit zijn 4u durende workshops waar je met max. 5 deelnemers samen les volgt.

Mijn naam is Fred Loosen, zelfstandig fotograaf sinds 1993 en (bijna) uitsluitend bezig met portretfotografie in de studio.
Met mijn workshops wil ik een alternatief bieden voor de vele (vaak uitstekende) mogelijkheden tot bijscholing op vlak van studiofotografie.
Ik wil vooral als fotograaf, en niet als lesgever - theoreticus, mijn ervaring en know-how delen op een zeer persoonlijke, liefst individuele basis.
Ik geef al een 10tal jaar les in studiofotografie, deze cursussen die over meerdere lessen zijn gespreid kan je hier vinden

We beginnen met een verkenning in de studio, wat is een fotostudio en wat kan je ermee doen.
Er zijn verschillende lichtvormers die we gaan ontdekken en hoe er mee te werken.
De workshop kan gestuurd worden naar de interesses van de deelnemers.

Workshop agenda voor 2023 :

 03 juni  11u - 16u  nog vrije plaatsen
 24 juni  11u - 16u  nog vrije plaatsen
 01 juli  11u - 16u  nog vrije plaatsen
 22 juli  11u - 16u  nog vrije plaatsen
 05 augustus  11u - 16u  nog vrije plaatsen 
 26 augustus  11u - 16u  nog vrije plaatsen
 02 september  11u - 16u  nog vrije plaatsen
 23 september  11u - 16u  nog vrije plaatsen
 07 oktober  11u - 16u  nog vrije plaatsen
 04 november  11u - 16u  nog vrije plaatsen
 25 november  11u - 16u  nog vrije plaatsen
 02 december  11u - 16u  nog vrije plaatsen 
 16 december  11u - 16u  nog vrije plaatsen

 Schrijf je hier in

 Enkel bij bevestigingsmail en betaling is de reservatie compleet.

Hallo,

Vanavond is het zover , eindelijk onze Expo in de ONE-PHOTOSTUDIO's in Heverlee zie de wegbeschrijving hieronder

https://maps.app.goo.gl/hnzaYSjcpvG7jX766

Tot gauw

Jolien en Fred

 okt expo

Wist je dat mensen 80 procent onthouden van wat ze zien en slechts 20 procent van wat ze lezen? Vandaar het gezegde: ‘Een foto zegt meer dan 1000 woorden’. Foto’s behoren dan ook tot de belangrijkste elementen van je webshop. Als je hier niet veel aandacht aan besteedt, loop je mogelijks héél wat sales mis.

In je fysieke winkel hebben klanten de mogelijkheid om producten aan te raken en in detail te bekijken, online ligt dat een stuk moeilijker. Beeld je in dat je een handtas koopt. Je wacht een aantal dagen tot ze thuis wordt geleverd om vervolgens te ontdekken dat de kleur niet hetzelfde is als op de webshop en dus helemaal niet bij je outfit past.

 

Waarom zijn goede productfoto’s zo belangrijk voor je webshop?

Het eerste wat de shopper ziet, zijn foto’s Je kunt maar één eerste indruk maken en online shoppers willen zo snel mogelijk bepalen of een product aan hun verwachtingen voldoet. Enkele onduidelijke of grauwe foto’s op de home page trekken niet aan om de rest van de webshop te ontdekken. De shopper zal dan niet lang blijven hangen.

Je helpt je klanten om te begrijpen wat ze zien Je kunt je klanten online geen product laten passen of uitproberen. Wat je wél kunt doen, is je producten vanuit meerdere invalshoeken laten zien. Zo krijgen ze iets meer vertrouwen dat het artikel wel degelijk de juiste kleur, textuur, snit enz. heeft.

 

Een sterker imago

De kwaliteit van je productfoto’s zegt ook iets over jouw professionaliteit. Als een shopper door een galerij scrollt waar de afbeeldingen in allerlei verschillende groottes staan en lijken te dansen over het scherm, zal dat hem weinig vertrouwen inboezemen. Dat geldt ook voor foto’s op verschillende achtergronden. Je klant kan zich dan de vraag stellen of de winkel zijn bestellingen wel professioneel gaat verwerken.

Banner zwangerschap

Het gevoel van nieuwe avonturen, verwachtingen, zwanger zijn, bevallen, de eerste onbetaalbare momenten met je pasgeboren baby, de snelheid waarmee je baby opgroeit, het gezinsgeluk … Het zijn één voor één momenten waarbij je de tijd en emoties wilt blijven vasthouden. Er bestaat geen betere manier om deze momenten te koesteren, dan ze te laten vastleggen op foto. En dat is precies wat we als ONE-Photostudio doen.

Het is ons doel om jouw familiemomenten vast te leggen, precies zoals ze zijn. Je de pure schoonheid van jezelf en van je gezin te laten ervaren. Om de tijd even te doen stilstaan en te genieten van het hier & nu. Maar vooral om dit gevoel voor altijd te kunnen herbeleven aan de hand van de foto’s die we voor je maken.

We fotograferen dan ook het allerliefste zwangere vrouwen, pasgeboren baby’s, de belangrijkste milestones van kinderen en het echte gezinsgevoel. Mijn taak bij het fotograferen van deze prachtige momenten gaat veel verder dan alleen maar foto’s maken. We leggen een uniek moment in de tijd en de emoties die erbij horen, vast. Deze foto’s zal je je leven lang koesteren …

ONE-PHOTOSTUDIO uit Heverlee (Leuven) met een specialisaties in eigentijdse bedrijfsfotografie, portretfotografie, product, architectuur en industriële fotografie. Dit is een brede omschrijving voor het types van fotografie waar ONE-Photostudio het best in is. We hebben twee grote fotostudio’s en met ons fotomateriaal bouwen we snel een professionele fotostudio op. Hiermee kunnen we op locatie en in uw bedrijf portretfoto’s maken die eruit zien alsof ze in een studio gemaakt zijn.
We zijn getraind om overal beelden te maken. Soms kan het daglicht zo mooi zijn, dat ervoor gekozen wordt om buiten portretten te maken. Moest het toch nodig zijn dan kunnen we dankzij onze mobiele flitslichtinstallaties het licht waar dan ook naar onze hand zetten.

PORTFOLIO SHOOTS

Is je droom, model worden en heb je nog geen Lookbook, wij hebben veel ervaring in het samenstellen van een goed portfolio...Na een intake gesprek over wat je doelen zijn in het modelwereldje stellen we een portfolio samen.

CONTACT

Heb je vragen of project, concept voorstellen aarzel niet om ons te contacteren. Heb je nog nooit in een fotostudio gewerkt, geen probleem wij verzorgen een goede begeleiding indien nodig. We vinden altijd een gepaste oplossing.